RSS FeedsNew Heroes Den Bosch pakt belangrijke zege (Sport1 Overig)

14 november 2018 22:09:57

New Heroes Den Bosch pakt belangrijke zege (Sport1 Overig)

New Heroes Den Bosch heeft een belangrijke overwinning geboekt in de Europa Cup. De ploeg won in de eigen Maaspoort met van Ironi Ness Ziona met 102-87. Beide teams hebben nu 8 punten met nog een wedstrijd te spelen in de eerste ronde. Den Bosch begon goed aan het duel met goed basketbal. De bal ging rond en de driepuntsschoten vlogen erin. Na het eerste kwart stond de thuisploeg dan ook met 27-13 voor. In het tweede kwart liep de Nederlandse formatie verder uit onder leiding van center Nick Oudendag en schutter Jessey Voorn. Een paar minuten voor rust begon de aanval wat te sputteren met een aantal missers en kwamen de IsraeliĆ«rs iets terug: 50-30. [%fragment id=7568%] Het gat tussen de twee ploegen werd in het derde kwart steeds kleiner, maar een opleving aan het einde van Den Bosch hield de schade beperkt: 73-56. Met nog een kleine vier minuten op de klok was het verschil nog maar zeven punten. Den Bosch zorgde er vervolgens voor dat het gat niet kleiner werd: 102-87.  [%fragment id=7570%] Den Bosch staat nu tweede met 8 punten in de groep achter Saratov uit Rusland. Ironi Ness Ziona heeft evenveel punten als de Brabanders.

51 viewsCategorie: Sport

Dansende darter blijft kalm na negendarter (Telesport)
E. Koeman: `Ik zocht een avontuur en heb er één gekregen` (FOK! Sport)