RSS FeedsAfgang Zwitsers na verlies tegen Qatar (Sport1 Voetbal)

14 november 2018 20:58:20

Afgang Zwitsers na verlies tegen Qatar (Sport1 Voetbal)

Qatar heeft in en tegen Zwitserland voor een verrassing gezorgd. De Aziatische ploeg won in een matige wedstrijd in Lugano 1-0 van de Europeanen. Akram Afif was de grote man door het enige doelpunt van de wedstrijd te maken. Na een saaie openingsfase kwam de wedstrijd op gang. Qatar kreeg na een goede aanval de kans om op voorsprong te komen. Afif stond aan het eind van de aanval, maar zijn inzet werd gekeerd. Aan de andere kant was Michael Lang dichtbij, maar zijn poging belandde op de paal. Vlak voor rust schoot Afif de bal tegen de touwen, maar hij stond buitenspel.  De eerste grote wapenfeit in tweede helft kwam van Christian Fassnacht. De speler van Young Boys raakte de lat. Daarna zakte de partij weer in. Verder dan wat schoten van afstand kwam het Alpenland niet. Een paar minuten voor tijd zorgde Afif voor de verrassing. De aanvaller werd de diepte ingestuurd en rondde af. [%fragment id=7569%]

35 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Update: Ribéry biedt excuses aan voor incident met kritische journalist (Voetbalzone)
Nieuw zesjarig contract lonkt voor Man City`s Foden (Goal.com)