RSS FeedsCity heeft weinig moeite met aartsrivaal (Sport1 Voetbal)

11 november 2018 19:43:27

City heeft weinig moeite met aartsrivaal (Sport1 Voetbal)

Manchester City heeft zonder al te veel moeite aartsrivaal Manchester United opzij gezet in de Premier League. De ploeg van Josep Guardiola had geen kind aan de geplaagde ploeg van José Mourinho en won met 3-1. Al vroeg in de wedstrijd kwam City op voorsprong. Na een fraai aanval maakte David Silva er in de 12de minuut 1-0 van. [%fragment id=7535%] Ook na rust scoorden The Citizens al snel. Sergio Agüero combineerde fraai met Riyad Mahrez en ramde de bal snoeihard voorbij doelman David De Gea. [%fragment id=7539%] Via een penalty kwam United wel nog tot scoren en werd het weer even spannend in het Etihad Stadium, maar vlak voor tijd bezorgde Ilkay Gündogan zijn ploeg de verdiende zege na een prachtige bal op maat van Bernardo Silva. [%fragment id=7542%] Manchester City neemt de koppositie in de Premier League weer over van Liverpool, dat eerder vandaag met 2-0 won van Fulham. Manchester United blijft in de middenmoot hangen, met 20 punten uit 12 wedstrijden.

53 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Geblesseerde Lozano zegt af voor interlands Mexico (Goal.com)
Kums schiet uit slof en is grote man bij Anderlecht (Telesport Voetbal)