RSS FeedsCardiff City verslaat Brighton (Sport1 Voetbal)

10 november 2018 16:05:22

Cardiff City verslaat Brighton (Sport1 Voetbal)

Souleymane Bamba heeft Cardiff City aan de tweede competitiezege in de Premier League geholpen. Hij maakte in blessuretijd van de thuiswedstrijd tegen Brighton & Hove het winnende doelpunt: 2-1. Cardiff City speelde bijna een uur met een man meer. Dale Stephens werd al na 34 minuten met een rode kaart van het veld gestuurd. Lewis Dunk bracht Brighton & Hove in de zesde minuut nog wel op voorsprong. Callum Paterson tekende voor de gelijkmaker van Cardiff City. De geblesseerde Davy Pröpper en Alireza Jahanbakhsh ontbraken bij Brighton & Hove. Jürgen Locadia was ook niet opgenomen in de selectie.

42 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Ballin' on a Budget: Zo scoor je de beste koopjes de rommelmarkt (Metronieuws Voetbal)
Telesport presenteert nieuwe columnisten (Telesport Voetbal)