RSS FeedsAjax pas in blessuretijd langs Benfica (Sport1 Voetbal)

23 oktober 2018 23:54:22

Ajax pas in blessuretijd langs Benfica (Sport1 Voetbal)

Ajax heeft enorm goede zaken gedaan in de Champions League. De Amsterdammers wonnen thuis in extremis met 1-0 van Benfica en gaan daardoor na drie duels nog steeds aan kop in Groep E. Noussair Mazraoui was de matchwinnaar in de Johan Cruijff Arena. BAL VAN DE LIJN Ajax begon niet al te best aan de wedstrijd met flink wat balverlies, wat kansen opleverde voor de Portugezen. Aan de andere kant kreeg de ploeg van Erik ten Hag zelf ook kansen, maar Benfica gaf niet al te veel weg. Nicolás Tagliafico was nog het dichtst bij een doelpunt, maar zijn omhaal werd van de lijn gehaald:[%fragment id=7342%] BLESSURETIJD In de tweede helft ging Ajax steeds meer op jacht naar een goal, was het enkele keren ook dicht bij een doelpunt, maar Benfica leek met een punt te vertrekken. Tot in de blessuretijd de bal voor de voeten van Mazraoui belandde en de rechtsback via een tegenstander binnenknalde:[%fragment id=7349%] AAN KOP Bayern München won eerder op de avond met 2-0 bij AEK Athene, waardoor de Duitsers net als Ajax op 7 punten staan na drie duels. Ook het doelsaldo is gelijk (5-1). Benfica blijft steken op drie punten en AEK is laatste met nul. Over twee weken staat Benfica-Ajax op het programma.

34 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Ten Hag kan geluk niet op (Sport1 Voetbal)
Goal Memphis niet genoeg voor zege Lyon, City nu aan kop (Goal.com)