RSS FeedsInter wint intense Derby van Milaan in extremis (Sport1 Voetbal)

21 oktober 2018 23:16:00

Inter wint intense Derby van Milaan in extremis (Sport1 Voetbal)

Het affiche blijft altijd veelbelovend. Toch was Internazionale-AC Milan voor de neutrale kijkers een wedstrijd vol inzet en onverzettelijkheid, zonder ook maar een greintje echte kwaliteit. Dat het in Giuseppe Meazza in een 1-0 zege van Inter eindigde, was dan ook redelijk logisch. VAR KEURT DOELPUNTEN AF In de eerste helft had het zomaar 1-1 kunnen staan. Mauro Icardi dacht de score te hebben geopend voor het betere Inter, maar moest de treffer weer inleveren omdat hij door het contact van z`n medespeler buitenspel stond. Aan de andere kant liep Milan op exact dezelfde wijze ook een goal mis. [%fragment id=7314%] DE VRIJ DICHTSTE BIJ GOAL Stefan de Vrij was dicht bij zijn tweede goal voor Inter in de Serie A. De verdediger scoorde bijna uit een hoekschop. De bal verdween op de paal, waardoor het scorebord niet veranderd hoefde te worden. [%fragment id=7317%] TWEEDE HELFT ZONDER VERNUFT Voor de pauze was het niet echt sterk, maar erna viel er nog minder te genieten. Beide ploegen streden voor iedere bal. Toen iedereen zich leek neer te leggen bij een 0-0, viel er toch een doelpunt. Milan-doelman Antonio Donnarumma blunderde bij een hoge voorzet en Icardi tikte dankbaar binnen. [%fragment id=7326%]

28 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Topscorers Eredivisie 2018/19: Peterson samen met PSV`ers aan kop (Voetbalzone)
Icardi beslist Milanese derby in blessuretijd (Telesport Voetbal)