RSS FeedsEspanyol stijgt naar tweede plaats in La Liga (Sport1 Voetbal)

21 oktober 2018 21:09:42

Espanyol stijgt naar tweede plaats in La Liga (Sport1 Voetbal)

Espanyol blijft het goed doen in de Spaanse voetbalcompetitie. Het elftal van coach Rubi, die afgelopen zomer werd aangesteld, versloeg zondag SD Huesca met 0-2. Espanyol steeg daardoor naar de tweede plaats, met één punt achterstand op FC Barcelona. Borja Iglesias opende kort voor rust de score. De aanvaller nam halverwege de tweede helft ook het tweede doelpunt voor zijn rekening. Espanyol behaalde uit de laatste vier duels tien punten. De laatste nederlaag in La Liga dateert van 22 september toen Real Madrid met 1-0 te sterk was.

28 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Gladbach profiteert van misstap Hertha BSC (Telesport Voetbal)
Van den Brom heeft geen haast: `Kijk naar wat Cocu overkomt in Turkije´ (Voetbalzone)