RSS FeedsBabel en Lens onderuit met Besiktas (Sport1 Voetbal)

21 oktober 2018 20:36:05

Babel en Lens onderuit met Besiktas (Sport1 Voetbal)

Besiktas heeft in de Turkse competitie de tweede nederlaag geïncasseerd. Göztepe zegevierde op eigen veld met 2-0. Voor de thuisclub kwamen de Brit Cameron Jerome en de Braziliaan Wallace na de rust tot scoren. Besiktas liet in de negentiende minuut een strafschop onbenut. De Portugese doelman Beto stopte het schot van Oguzhan Özyakup. Bij Besiktas werd Jeremain Lens in de 71e minuut gewisseld. Ploeggenoot Ryan Babel maakte het verloren duel als basisspeler helemaal vol. Besiktas staat vijfde met vijftien punten, evenveel als Göztepe. Galatasaray leidt met negentien punten. De koploper speelde met 1-1 gelijk tegen Bursaspor. Trainer Phillip Cocu pakte met Fenerbahçe in de uitwedstrijd tegen Sivasspor een puntje: 0-0. Fenerbahçe staat na negen duels op de vijftiende plek, net boven de degradatiestreep, met negen punten.

40 viewsCategorie: Sport > Voetbal

`Ontslag van Lopetegui kwestie van uren; opvolger staat al klaar´ (Voetbalzone)
Mönchengladbach veel te sterk voor Mainz (Sport1 Voetbal)