RSS FeedsJurjus van held naar schlemiel bij De Graafschap tegen Fortuna (FCUpdate.nl Eredivisie)

21 oktober 2018 18:47:12

Fortuna Sittard heeft in eigen huis de degradatiekraker van De Graafschap gewonnen met 3-1. Keeper Hidde Jurjus van De Superboeren pakte in de eerste helft een strafschop, maar stond deze zondagmiddag met een blunder alsnog aan de basis van de nederlaag van zijn ploeg. Lazaros Lamprou, ook de maker van de openingsgoal, profiteerde en zag Branislav ?inaj vlak voor rust het duel beslissen.

34 viewsCategorie: Sport > Voetbal > Eredivisie

Jurjus wordt schlemiel in plaats van held en bezorgt Fortuna zege met miskleun (VoetbalPrimeur Eredivisie)
Jurjus deelt in keepersmalaise: kapitale blunder leidt nederlaag in (VoetbalPrimeur Eredivisie)