RSS FeedsLuckassen en Dilrosun spelen gelijk met Hertha (Sport1 Voetbal)

21 oktober 2018 17:52:49

Luckassen en Dilrosun spelen gelijk met Hertha (Sport1 Voetbal)

Derrick Luckassen en Javairo Dilrosun hebben met Hertha BSC gelijkgespeeld tegen Freiburg: 1-1. De 23-jarige centrale verdediger maakte zijn basisdebuut in Berlijn, speelde de hele wedstrijd, en ging in de fout bij de gelijkmaker. Aanvallende middenvelder Dilrosun werd na een uur gewisseld. Luckassen kwam afgelopen zomer over van PSV maar speelde pas een paar minuten voor Hertha. Blessures bij twee andere verdedigers en een zieke Karim Rekik zorgden ervoor dat de verdediger zijn eerste negentig minuten mocht maken in de Duitse hoofdstad. Ondrej Duda maakte in de 7e minuut de openingstreffer voor Hertha. Na 35 minuten spelen leverde Luckassen de bal in bij Robin Koch die doeltreffend uithaalde.

31 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Scorende De Roon haalt flink uit met Atalanta (Telesport Voetbal)
Padt maakt excuses na blunder (Sport1 Voetbal)