RSS FeedsPadt leidt nieuwe nederlaag FC Groningen in (Sport1 Voetbal)

21 oktober 2018 16:50:18

Padt leidt nieuwe nederlaag FC Groningen in (Sport1 Voetbal)

FC Groningen staat na zondag op de laatste plaats in de eredivisie. Het team van coach Danny Buijs leed bij Heracles Almelo de zevende nederlaag in negen wedstrijden (4-1) en zag NAC Breda passeren. Beide clubs staan op vier punten. NAC (dat zondag gelijkspeelde tegen Willem II) heeft een doelsaldo van -13 en Groningen van -14. Sergio Padt speelde een ongelukkige rol bij Groningen. De doelman ging kort na rust bij de tweede tegentreffer opzichtig in de fout. Andrián Dalmau, die ook al het eerste doelpunt van Heracles maakte, profiteerde. Groningen was op voorsprong gekomen door een treffer van Mimoun Mahi. Het derde doelpunt van Heracles kwam in de 78e minuut op naam van Brandley Kuwas. De aanvaller schoot in blessuretijd ook nog een vrije trap binnen (4-1). Heracles won zo ook de vijfde thuiswedstrijd dit seizoen en blijft vierde in de eredivisie met negentien punten.

33 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Feyenoord verslaat PEC na goede eerste helft (Goal.com)
VVV-Venlo wint van ADO en staat vijfde (Sport1 Voetbal)