RSS FeedsClasie zet Feyenoord met heerlijke treffer op het juiste spoor (Voetbalzone Feyenoord)

21 oktober 2018 16:27:36

Feyenoord heeft in de laatste competitiewedstrijd in aanloop naar De Klassieker tegen Ajax geen fout gemaakt. De Rotterdammers waren zondagmiddag in de eerste helft tegen PEC Zwolle veel te sterk voor de bezoekers en gingen dankzij doelpunten van Jordy Clasie en Nicolai Jörgensen met een 2-0 voorsprong de rust in.

29 viewsCategorie: Sport > Voetbal > Eredivisie > Feyenoord

Feyenoord heeft geen kind aan PEC Zwolle: eerste goal Jörgensen sinds april (VoetbalPrimeur Feyenoord)
Goede eerste helft helpt Feyenoord langs PEC Zwolle (FR12.nl)