RSS FeedsDerby tussen NAC en Willem II onbeslist (Sport1 Voetbal)

21 oktober 2018 14:24:18

Derby tussen NAC en Willem II onbeslist (Sport1 Voetbal)

NAC Breda is er opnieuw niet in geslaagd de tweede zege van het seizoen te boeken. Het duel tussen de Bredanaars en de buren van Willem II eindigde in 2-2. Daarmee blijft NAC laatste in de eredivisie. NAC nam na een klein halfuur de leiding via Mitchell te Vrede, maar nog geen kwartier later stond Willem II op voorsprong. Eerst scoorde Thomas Meissner, vervolgens Donis Avdijaj. In de 74e minuut kwam NAC op gelijke hoogte. Mikhail Rosheuvel benutte een strafschop. Vijf minuten voor tijd keurde arbiter Serdar Gözübüyük een Tilburgs doelpunt af wegens buitenspel van spits Fran Sol.

39 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Breekt Lionel Messi hier zijn arm na nare botsing met Sevilla-speler?! (VIDEO) (Voetbalsnafu)
Pochettino: We komen alleen voor de winst naar Eindhoven (V-bal)