RSS FeedsHeerenveen boos op arbitrage: `Ik snap er helemaal niets van` (FCUpdate.nl SC Heerenveen)

21 oktober 2018 09:45:41

In Heerenveen voelt men zich benadeeld door de arbitrage na de 0-4 nederlaag tegen Ajax. De Friezen vinden dat de nummer twee van de Eredivisie vlak na rust een onterechte strafschop kreeg van Pol van Boekel. Daniel Høegh gaf vlak na rust een (schouder)duw aan Kasper Dolberg, waarna de scheidsrechter naar de penaltystip wees. Ook de VAR greep niet in.

49 viewsCategorie: Sport > Voetbal > Eredivisie > SC Heerenveen

Ajax blijft PSV achtervolgen na eenvoudige zege in Friesland (Voetbalzone SC Heerenveen)
Van Boekel: `VAR bedoeld om grote fouten eruit te halen` (FCUpdate.nl SC Heerenveen)