RSS FeedsLiverpool met moeite langs laagvlieger (Sport1 Voetbal)

20 oktober 2018 20:32:08

Liverpool met moeite langs laagvlieger (Sport1 Voetbal)

Liverpool is ook na 9 wedstrijden in de Premier League nog altijd ongeslagen. The Reds wonnen moeizaam van laagvlieger Huddersfield Town met 1-0. Mohamed Salah maakte het beslissende doelpunt. The Terriers hebben dit seizoen nog niet gewonnen. Jürgen Klopp had besloten om een aantal spelers rust te gunnen. Zo zaten Georgino Wijnaldum en Roberto Firmino op de bank en zat Sadio Mané helemaal niet bij de wedstrijdselectie. De andere van de grote drie aanvallers, Mohamed Salah, maakte het verschil in de eerste helft.  [%fragment id=7298%] Na de goal was Huddersfield Town de sterkere ploeg. The Terriers kwamen bijna op gelijke hoogte, maar aanvoerder Jonathan Hogg raakte de paal. Vlak voor rust kreeg Alex Pritchard de bal wel tegen de touwen, maar de middenvelder stond buitenspel, waardoor het feestje niet door ging.  De tweede helft leek op het eerste deel van de eerste helft. Er gebeurde niet veel en beide ploegen waren slordig. De tussenstand werd dan ook omgezet in de eindstand. Liverpool heeft na 9 wedstrijden 23 punten, evenveel als koploper Manchester City. Huddersfield bungelt onderin op de negentiende plek met 3 punten uit 9 duels.

26 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Ronaldo bereikt unieke mijlpaal tijdens eerste puntenverlies Juventus (Goal.com)
Atlético morst punten bij Villarreal (Sport1 Voetbal)