RSS FeedsTerschuurse Boys tegen VVBarneveld gelijk (Omroep N)

20 oktober 2018 17:36:44

Terschuurse Boys tegen VVBarneveld gelijk (Omroep N)

Zaterdag 20 oktober werd op Sportpark Overbeek de Barneveldse gemeente derby gespeeld tussen de thuis spelende Terschuurse Boys en het bezoekende VVBarneveld. Deze rommelig overkomende wedstrijd werd gekenmerkt door veel wissels van spelers en gele kaarten, maar aan goed voetbal werd weinig gedacht. Rond de dertigste minuut wist Adem Sanli na een vrije bal bij te dragen aan de 0-1 voorsprong voor de bezoekers. De rommelige wedstrijd zette zich voort waarbij kans na kans onbenut bleef. Dit werd in de laatste tien minuten recht gezet door een gelijkmaker van de voet van Rob Porte. Met de stand van 1-1 werd de middag op het veld afgesloten.

41 viewsCategorie: Algemeen > Binnenland > Gelderland

Drie auto`s botsen tegen elkaar op viaduct over A73 (De Gelderlander Maas en Waal)
Nieuw zwembad Harderwijk met twee glijbanen (De Stentor Veluwe)