RSS FeedsMourinho accepteert excuses van Sarri (Sport1 Voetbal)

20 oktober 2018 16:52:39

Mourinho accepteert excuses van Sarri (Sport1 Voetbal)

Coach Maurizio Sarri van Chelsea heeft kort na afloop van de wedstrijd zijn excuses aangeboden aan collega Jose Mourinho van Manchester United. `Die heb ik aanvaard`, liet de Portugese trainer na het enerverende gelijkspel tegen zijn vroegere club in Londen (2-2) weten. `Sarri vertelde mij dat hij meteen actie had ondernomen en de zaak verder intern zou afhandelen.` Mourinho verloor na de gelijkmaker van Chelsea in de zesde minuut van de blessuretijd zijn zelfbeheersing. Hij liet zich provoceren door een staflid van de thuisploeg, waarna hij op de vuist wilde. Mourinho kon nog net in bedwang worden gehouden en had daarna even tijd nodig om tot rust te komen. `De assistent van Sarri was zeer onbeleefd en daar reageerde ik op`, liet Mourinho weten. `Sarri heeft meteen ingegrepen. Ook die assistent heeft zijn excuses aangeboden. Voor mij is deze kwestie nu afgedaan.` Sarri bevestigde de verklaring van Mourinho, maar wilde niet zeggen welke maatregelen hij tegen zijn `brutale` assistent had genomen.

32 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Real grossiert in negatieve cijfers (Telesport Voetbal)
VIDEO - Mourinho woest na provocatie Chelsea-assistent (Goal.com)