RSS FeedsCrisis in Madrid na verlies tegen Levante (Sport1 Voetbal)

20 oktober 2018 15:04:29

Crisis in Madrid na verlies tegen Levante (Sport1 Voetbal)

Crisis in Madrid. Real won voor de vierde keer op rij niet in de Primera DivisĂ­on. Dit keer was Levante te sterk. In Estadio Santiago BernabĂ©u won de ploeg uit Valencia met 2-1. Beide doelpunten van de uitploeg werden binnen het kwartier gemaakt. Levante kende totaal geen angst voor Real Madrid. De ploeg uit Valencia zette de Madrilenen vast en voetbalde mee. Na zeven minuten resulteerde dat in een voorsprong voor de bezoekers. Morales werd de diepte ingestuurd en omspeelde Thibaut  Courtois. Raphael Varane zag er verdedigend niet best uit. [%fragment id=7285%] Een paar minuten was het opnieuw raak. De bal kwam tegen de hand van de ongelukkige Varane, waarna de scheidsrechter met hulp van de VAR de bal op de stip legde. Roger schoot onberispelijk binnen, waardoor Levante binnen het kwartier met 2-0 leidde.   [%fragment id=7286%] Marco Asensio leek Real Madrid een paar minuten daarna terug in de wedstrijd te koppen, maar de VAR zag dat de Spaans international in buitenspelpositie stond. Marcelo DĂ­az en Lucas Vazquez kregen twee grote kansen op de aansluitingstreffer, maar de aanvallers scoorden niet. Aan de andere kant leek Levante op 3-0 te komen, maar ook hier was het buitenspel. In de tweede helft hetzelfde beeld als het tweede deel van de eerste helft. Real Madrid heeft veel de bal en is gevaarlijk, Levante gevaarlijk vanuit de counter. Goals vielen er niet, totdat Marcelo de ban brak voor Real. Voor het eerst in vier competitieduels wist de ploeg weer te scoren.  [%fragment id=7288%] Het doelpunt was het begin van de stormloop van Real Madrid. De winnaar van de Champions League scoorde nog wel, maar het doelpunt van DĂ­az werd afgekeud omdat hij in buitenspelpositie stond. Door de nederlaag blijft Real op 14 punten staan uit 9 wedstrijden. Levante heeft een punt minder uit evenveel wedstrijden.

29 viewsCategorie: Sport > Voetbal

`Het is te vroeg om te zeggen dat Bayern in crisis is` - Dortmund-middenvelder Delaney rekent zich niet rijk (Goal.com)
Live meepraten in de Premier League: West Ham United - Tottenham Hotspur (Voetbalzone)