RSS FeedsGriezmann helpt Frankrijk langs Duitsland (Sport1 Voetbal)

16 oktober 2018 22:46:07

Griezmann helpt Frankrijk langs Duitsland (Sport1 Voetbal)

Frankrijk lijkt af te stevenen op winst in groep 1 van divisie A in de Nations League. De wereldkampioen won in Stade de France met 2-1 van Duitsland. Nederland blijft daardoor tweede in de groep. Grote man bij het thuisland was Antoine Griezmann met twee doelpunten. De Fransen begonnen sterk aan de wedstrijd, maar tot grote kansen kwam de wereldkampioen niet. Duitsland creëerde mogelijkheden via de counter. Binnen een kwartier kreeg Toni Kroos de kans om het team van Joachim Löw op voorsprong te zetten. De spelmaker van Real Madrid faalde niet vanaf de stip. [%fragment id=7267%] Na het doelpunt hadden de Duitsers het betere van het spel. De wereldkampioen van 2014 kreeg de kansen om de voorsprong te verdubbelen, maar onder andere Matthias Ginter en Timo Werner benutten de mogelijkheden niet.  De eerste grote kans in de tweede helft was voor Kylian Mbappé. De superster van Paris Saint-Germain liep op  Manuel Neuer af, maar kreeg de bal niet voorbij de doelman. Na een uur spelen was het wel raak. Griezmann kopte op geweldige wijze de gelijkmaker binnen.  [%fragment id=7269%] Ruim tien minuten voor het laatste fluitsignaal schopte Griezmann vanaf de penaltystip Frankrijk naar de drie punten. Door de zege blijft de ploeg van Didier Dechamps eerste in de groep. De Fransen hebben na 3 wedstrijden 7 punten. Nederland volgt op plek 2 met 3 punten uit 2 duels. Duitsland blijft na 3 wedstrijden op één punt staan.  [%fragment id=7270%]

30 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Oranje houdt stand in België (Telesport Voetbal)
Griezmann blinkt uit en leidt Frankrijk naar zege op Duitsland (Voetbalzone)