RSS FeedsBrazilië klopt Argentinië in Saudi-Arabië (Sport1 Voetbal)

16 oktober 2018 22:24:26

Brazilië klopt Argentinië in Saudi-Arabië (Sport1 Voetbal)

Het Braziliaanse voetbalelftal heeft de prestigestrijd met Argentinië gewonnen. De twee Zuid-Amerikaanse grootmachten troffen elkaar in Saudi-Arabië voor de `Superclásico de las Américas`. De Brazilianen wonnen in het stadion van Djedda, waar ruim 60.000 toeschouwers zaten, met 1-0 dankzij een doelpunt diep in blessuretijd van Miranda. De verdediger van Internazionale kopte de bal uit een hoekschop van aanvoerder Neymar langs de Argentijnse doelman Sergio Romero, die zich verkeek op de zwabberende trap van Neymar. Bij Argentinië had Nicolás Tagliafico een basisplaats. De linksback van Ajax werd tien minuten voor tijd gewisseld door interim-bondscoach Lionel Scaloni. Bij de Argentijnen ontbrak de grootste ster, Lionel Messi. De aanvaller van FC Barcelona is voorlopig even niet beschikbaar voor de nationale ploeg.

32 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Rosario debuteert nu wél in Oranje (Telesport Voetbal)
Nederlanders hebben minder seks door Netflix (Metronieuws Voetbal)