RSS FeedsNapoli wint bij Torino (Sport1 Voetbal)

23 september 2018 15:53:31

Napoli wint bij Torino (Sport1 Voetbal)

Napoli heeft zich met een 3-1-zege bij Torino in ieder geval voor enkele uren op gelijke hoogte gebracht met Juventus, de koploper in de Italiaanse Serie A. Het was de vierde zege in vijf duels voor de ploeg van coach Carlo Ancelotti, die op 12 punten uitkwam. Dat zijn er net zoveel als Juventus, dat zondagavond nog uit tegen Frosinone speelt. Lorenzo Insigne en Simone Verdi hadden Napoli al binnen 20 minuten een comfortabele 2-0-voorsprong bezorgd. Kort na rust deed Torino wat terug via Andrea Belotti, die een strafschop benutte. Niet veel later scoorde Insigne nogmaals (3-1) waarna de zege voor de Napolitanen niet meer in gevaar kwam.

28 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Pérez: `Dit is voor Zidane en Ronaldo altijd hun huis` (Goal.com)
'Foute' zin John Ewbank krijgt plekje in Van Dale (Metronieuws Voetbal)