RSS FeedsSevilla vernedert Levante (Sport1 Voetbal)

23 september 2018 14:06:00

Sevilla vernedert Levante (Sport1 Voetbal)

Sevilla heeft niks overgelaten van Levante. De Zuid-Spaanse ploeg vernederde het team uit Valencia met 6-2. Wissam Ben Yedder (3x), Daniel Carrico, André Silva en Pablo Sarabia zorgden voor de doelpunten aan Sevilliaanse kant. DOELPUNTEN! Levante en Sevilla maakten er een feestje van in de openingsfase. Na tien minuten was het Ben Yedder die tekende voor het eerste doelpunt van de wedstrijd. Een minuut later trok Roger de stand alweer gelijk. [%fragment id=7017%] Daarna was het weer de beurt aan de Andalusiërs. Carrico kopte zijn ploeg op voorsprong. Een paar minuten later was het weer aan Levante. Morales kreeg de kans op de gelijkmaker, maar de middenvelder miste van elf meter. Vervolgens was het de Ben Yedder-show. De Fransman maakte voor rust nog twee doelpunten.  [%fragment id=7019%] VERNEDRING In de tweede helft ging Sevilla vrolijk verder. André Silva maakte alweer zijn vierde doelpunt dit sezoen. Het team van trainer Pablo Machín was nog niet klaar. Binnen het uur was het Pablo Sarabia die het net vond.  [%fragment id=7020%]  Sevilla vond het daarna wel genoeg en speelde de wedstrijd uit. Levante deed nog wel iets terug. Een eigen doelpunt van Simon Kjaer zorgde voor de eindstand van 6-2. Sevilla klimt door de overwinning omhoog naar de zesde positie in de Primera División met 7 punten. Levante staat vijftiende met 4 punten.

44 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Pleidooi voor Tadic: `Zou juist goed kunnen zijn als hij geblesseerd is´ (Voetbalzone)
Een stilte-uurtje in de AH: winkelen zonder prikkels (Metronieuws Voetbal)