RSS FeedsParma wint dankzij lange solo Gervinho (Sport1 Voetbal)

22 september 2018 18:04:27

Parma wint dankzij lange solo Gervinho (Sport1 Voetbal)

Parma heeft tegen Cagliari de tweede overwinning van het seizoen geboekt, vooral dankzij een lange solo van Gervinho. De Ivoriaanse aanvaller begon kort na rust vanaf eigen helft met de bal aan zijn voet aan een lange sprint. Hij passeerde de ene na de andere verdediger van Cagliari en bekroonde zijn solo met een doelpunt. Het betekende de 2-0 voor Parma, nadat Roberto Inglese in de twintigste minuut de score had geopend. De gepromoveerde ploeg staat na vijf wedstrijden met zeven punten voorlopig in de subtop van de Serie A. Parma werd drie jaar geleden failliet verklaard, maar maakte onder de naam Parma Calcio 1913 een doorstart in de Serie D. Een ongekende opmars volgde, met drie promoties op rij. Parma haalde de 31-jarige Gervinho afgelopen zomer terug uit China, waar hij speelde voor Hebei China Fortune. Voor zijn periode in Aziƫ kwam de Ivoriaan uit voor AS Roma.

23 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Sir Alex Ferguson terug op Old Trafford (Sport1 Voetbal)
Man United morst na prachtassist Pogba; Liverpool breekt PL-record (Voetbalzone)