RSS FeedsDerde zege op rij Alavés (Sport1 Voetbal)

22 september 2018 15:32:36

Derde zege op rij Alavés (Sport1 Voetbal)

Deportivo Alavés blijft uitstekend presteren in de Spaanse competitie. De ploeg van coach Abelardo won met 5-1 bij Rayo Vallecano en staat voorlopig derde in La Liga achter FC Barcelona en Real Madrid. Alavés verloor alleen het openingsduel van het seizoen bij Barcelona (3-0). Daarna volgden een gelijkspel en inmiddels drie overwinningen op rij. In de Madrileens wijk Vallecas leidde de ploeg uit het Baskische Vitoria-Gasteiz bij rust al met 2-1 door doelpunten van Ximo Navarro en Ibai Gómez. Raúl de Tomás had tussendoor gescoord voor Rayo, dat vanaf de 36e minuut met tien man speelde na een rode kaart voor de Senegalees Abdoulaye Ba. Jonathan Calleri, op aangeven van oud-Feyenoorder John Guidetti, nogmaals Gómez en invaller Burgui zorgden voor de 5-1-eindstand.

31 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Mitrovic voorkomt nieuwe Watford-zege (Sport1 Voetbal)
Kluivert krijgt basisplaats bij Roma: `Want we hebben vertrouwen in hem` (Goal.com)