RSS FeedsAjax viert CL-rentree met dikke zege (Sport1 Voetbal)

19 september 2018 21:11:35

Ajax viert CL-rentree met dikke zege (Sport1 Voetbal)

Ajax is met een overwinning teruggekeerd in het hoofdtoernooi van de Champions League. Na drie seizoenen afwezigheid waren de Amsterdammers terug op het hoogste Europese podium en direct moest AEK Athene eraan geloven. De ploeg van trainer Erik ten Hag won met 3-0. Na een oersaaie eerste helft, sloeg Ajax na rust toe. De ploegen waren nog geen minuut uit de kleedkamer, of Nicolás Tagliafico had de openingstreffer erin liggen. Een afgeslagen corner kwam terecht bij David Neres, die de vrijstaande Argentijn bediende: [%fragment id=6986%] Na een uur moesten de Amsterdammers zonder Klaas-Jan Huntelaar verder. De spits viel geblesseerd uit, maar daardoor kreeg Donny van de Beek de kans om als invaller zijn gram te halen. En dat deed hij. Hij schoot de bal bijna door het dak van het doel: [%fragment id=6987%] In blessuretijd maakte Tagliafico het nog mooier voor Ajax. Met een harde hoge bal vanaf links passeerde hij op waanzinnige wijze de Griekse doelman. De andere wedstrijd in poule E wordt later op de avond gespeeld.  Bayern MĂĽnchen gaat op bezoek bij Benfica. Maar Ajax staat in ieder geval alvast op 3 punten. Geniet mee: [%fragment id=6988%]

29 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Ajax zet AEK Athene na rust opzij (Sport1 Voetbal)
Tadic: ´Blij dat we fans mooie avond konden geven´ (Telesport Voetbal)