RSS FeedsHendrix: `De volgende keer zou ik misschien een overtreding maken´ (Voetbalzone PSV)

18 september 2018 21:39:53

PSV kwam dinsdagavond in zijn eerste Champions League-wedstrijd van het seizoen tegen Barcelona in de eerste helft via een vrije trap van Lionel Messi op achterstand en bleef daarna lang binnen schootsafstand van de Catalanen. In de laatste twintig minuten liep Barça in het eigen Camp Nou toch uit naar een ruime 4-0 overwinning en Luuk de Jong moest na

43 viewsCategorie: Sport > Voetbal > Eredivisie > PSV

PSV-fans zingen jarige Barca-fan toe en waarschuwen voor Schwaab (VIDEO) (PSVReport)
LIVE Champions League: Liverpool op 2-0 voorsprong tegen Paris Saint-Germain (VoetbalPrimeur PSV)