RSS FeedsLate pingel redt weer punt voor Brighton (Sport1 Voetbal)

17 september 2018 23:08:25

Late pingel redt weer punt voor Brighton (Sport1 Voetbal)

Brighton & Hove Albion heeft voor de tweede keer op rij in de slotfase van een Premier League wedstrijd een punt gered. Net als vorige speelronde tegen Fulham werd het nu bij Southampton 2-2 vanaf de strafschopstip door Glenn Murray. BESTE POEIER De ploeg van Chris Hughton begon slap aan het duel in het St. Mary`s Stadium. Southampton kwam dan ook terecht op voorsprong. Pierre-Emile Hojbjerg haalde van grote afstand uit. Zijn lage, harde schot verdween in de verre hoek achter doelman Mathew Ryan. [%fragment id=6965%] WEER 3 PUNTEN VOOR SAINTS? Ondanks dat Brighton in de tweede helft groeide in de wedstrijd, verdubbelden The Saints hun voorsprong. Danny Ings verzilverde een penalty. Niet veel later maakte Brighton weer de aansluitingstreffer. Shane Duffy kopte een vrije trap van Anthony Knockaert binnen. [%fragment id=6966%] DUFFY DOET HET WEER Het leek erop dat Southampton na vorige week opnieuw een driepunter mocht bijschrijven, maar in blessuretijd gooide de strafschop van Murray roet in het eten van de ploeg van Mark Hughes. Beide zuidkustclubs staan na 5 wedstrijden op 5 punten, goed voor een gedeelde 13de plek.

31 viewsCategorie: Sport > Voetbal

De Roon en Hateboer met Atalanta onderuit (Telesport Voetbal)
`KNVB schaart zich vol achter plan Feyenoord en mikt op WK 2027` (Goal.com)