RSS FeedsFC Utrecht wint oefenduel van AZ (2-3) (FCUtrecht.net)

17 september 2018 17:13:22

FC Utrecht wint oefenduel van AZ (2-3) (FCUtrecht.net)

In een besloten oefenduel tegen FC Utrecht heeft AZ-middenvelder Marko Vejinovic zijn rentree gemaakt. Op het trainingscomplex van de Alkmaarders speelde Vejinovic één helft. De wedstrijd werd met 2-3 gewonnen door FC Utrecht, waar maandag Dick Advocaat begon aan zijn klus als hoofdtrainer. De Domstedelingen, die zondag de competitiewedstrijd tegen FC Emmen nog met 1-2 verloren, kwamen in Alkmaar al vroeg aan de leiding via Cyriel Dessers. Diezelfde Dessers tekende later ook voor 0-2. Nog voor rust deed AZ iets terug. Op aangeven van Dorin Rotariu volleerde Mats Seuntjes de aansluitingstreffer tegen de touwen. Na een helft spelen was het voor Vejinovic genoeg geweest. Twintig minuten voor tijd kwam AZ, waar doelman Piet Velthuizen zijn officiëuze debuut maakte, op gelijke hoogte via Ferdy Druijf. In de slotminuut hielp Nick Venema de bezoekers alsnog aan een overwinning.

42 viewsCategorie: Sport > Voetbal > Eredivisie > FC Utrecht

Utrecht wint besloten oefenduel van AZ: Vejinovic maakt rentree bij Alkmaarders (VoetbalPrimeur FC Utrecht)
Advocaat ziet FC Utrecht zich herpakken tegen AZ: rentree Vejinovic (Soccernews.nl FC Utrecht)