RSS FeedsAC Milan blijft steken op gelijkspel (Sport1 Voetbal)

16 september 2018 23:23:52

AC Milan blijft steken op gelijkspel (Sport1 Voetbal)

AC Milan heeft op bezoek bij Cagliari niet kunnen winnen. De ploeg van trainer Gennaro Gattuso moest genoegen nemen met 1-1. De thuisploeg kwam al in de vierde minuut op voorsprong dankzij een treffer van Joao Pedro. Gonzalo HiguaĆ­n bracht in de 55e minuut de gelijkmaker op zijn naam. CAGLIARI SCHIET UIT DE STARTBLOKKEN De thuisploeg begon sterk aan de wedstrijd. Na drie minuten lag de bal al achter Gianluigi Donnaruma. Pedro was de maker van het doelpunt. Even later raakte Nicolo Barella de paal. JOAO PEDRO SCHIET RAAK [%fragment id= 6957%] AC MILAN DOET PAS IN DE TWEEDE HELFT WAT TERUG De ploeg van Gennaro Gattuso wist via Gonzalo Higuan al snel in de tweede helft gelijk te maken, maar de overwinning zat er niet meer in de voor de uitploeg. HIGUAIN SCHIET MAKKELIJK RAAK  [%fragment id= 6956%] AC Milan staat met vier punten vooralsnog op de veertiende plek, maar moet nog een duel inhalen. Cagliari is de nummer twaalf van de Serie A.

31 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Promes kan nederlaag Sevilla niet voorkomen (Telesport Voetbal)
Liverpool betaalde absolute hoofdprijs: `Er wordt extra veel gevraagd“ (Voetbalzone)