RSS FeedsGetafe stunt bij Sevilla (Sport1 Voetbal)

16 september 2018 22:50:28

Getafe stunt bij Sevilla (Sport1 Voetbal)

Getafe heeft een verdiende uitzege geboekt bij Sevilla. In het kaartenfestival, drie voor Sevilla en zes voor Azulones, werd het 2-0 voor voor de bezoekers. Angel was tweemaal het eindstation. DROOMSTART GETAFE De uitploeg kwam al vroeg in de wedstrijd op voorsprong door een doelpunt van Angel na een heerlijke steekbal van Jorge Molina. [%fragment id= 6950%] GETAFE DRUKT DOOR Na een onrustige openingsfase met veel kaarten over en weer, kwam Sevilla iets beter in de wedstrijd. Toch waren het de bezoekers die scoorden. Wederom was het Angel die hem binnen schoot. [%fragment id= 6955%] SEVILLA BESTOLEN Vlak na rust leek de thuisploeg terug in de wedstrijd te komen. Maar de VAR gooide roet in het eten. Maar uit de herhalingen bleek dat het gewoon een geldig doelpunt was.  Quincy Promes mocht 20 minuten mee doen, maar ook hij kon het tij niet keren.

31 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Verslaggeefster stopt uitzending om hond te redden (Metronieuws Voetbal)
Promes blijft ook in tweede wedstrijd in LaLiga met lege handen achter (Voetbalzone)