RSS FeedsMisidjan scoort bij debuut voor 1. FC Nürnberg (Sport1 Voetbal)

16 september 2018 19:09:23

Misidjan scoort bij debuut voor 1. FC Nürnberg (Sport1 Voetbal)

Virgil Misidjan heeft 1. FC Nürnberg aan een gelijkspel tegen Werder Bremen geholpen. De aanvaller, geboren in Goirle, maakte in blessuretijd gelijk: 1-1. Misidjan debuteerde voor zijn nieuwe ploeg. Hij kwam in de 63e minuut als invaller in het veld. Werder Bremen nam in de 26e minuut de leiding dankzij een treffer van Maximilian Eggestein, die scoorde op aangeven van Davy Klaassen. De middenvelder van Ajax was na de wedstrijd erg teleurgesteld. `Als je de hele wedstrijd de betere ploeg bent, dan voelt dit als een nederlaag`, zei hij. Bayern München is na drie wedstrijden als enige club nog zonder puntenverlies in de Bundesliga. Borussia Dortmund, Vfl Wolfsburg, Borussia Mönchengladbach, Hertha BSC en FSV Mainz volgen de regerend kampioen op twee punten. Bayern München won zaterdag al van Bayer Leverkusen (3-1), met dank ook aan een fraai doelpunt van Arjen Robben.

30 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Matavz leidt Vitesse langs dolend PEC Zwolle (Sport1 Voetbal)
Ronaldo leidt Juve met eerste goals naar zege (Sport1 Voetbal)