RSS FeedsEverton in eigen huis vernederend onderuit (Sport1 Voetbal)

16 september 2018 19:01:49

Everton in eigen huis vernederend onderuit (Sport1 Voetbal)

Het werd voor Everton in eigen huis een hele lastige middag. Hekkensluiter West Ham United kwam op bezoek en won de pot met 1-3. Hiermee scoren de Londenaren hun eerste overwinning én eerste punten van het seizoen. Na 10 minuten kwam West Ham al op voorsprong. Andriy Yarmolenko stond voor het eerst in de basis en liet zich gelijk gelden. Op aangeven van Marko Arnautovic tikte de buitenspeler de 1-0 binnen. [%fragment id= 6946%] YARMOLENKO IN VORM Maar daar bleef het ook niet bij voor Yarmolenko. Twintig minuten later schiet hij namelijk ook nog de 2-0 langs Jordan Pickford. De Oekraïner krijgt alle tijd om de bal netjes in de kruising te krullen. [%fragment id= 6947%] DE AANSLUITING? Om een absolute vernedering te voorkomen ging Everton voor rust nog op jacht naar de aansluitingstreffer. En die kwam er ook! Gylfi Sigurdsson kopte in de extra tijd van de eerste helft de bal overtuigend in het doel. [%fragment id= 6948%] WEST HAM EEN KLASSE TE STERK Na rust kwam de marge weer op twee doelpunten. Dit keer was het Arnautovic zelf die de bal in het doel van Pickford schoof voor de 3-1. Everton probeerde er daarna nog wat van te maken, maar kwam niet meer tot scoren.  [%fragment id= 6949%]

32 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Matavz helpt Vitesse aan zege bij PEC (Telesport Voetbal)
VIDEO - Kortsluiting in hoofd Juve-speler (Telesport Voetbal)