RSS FeedsSparta wint van Den Bosch en stijgt naar plek 3 (In The Winning Mood)

16 september 2018 17:13:28

Sparta wint van Den Bosch en stijgt naar plek 3 (In The Winning Mood)

Sparta begon goed aan de wedstrijd. Binnen 16 minuten stond de uiteindelijke eindstand van 2-0 op de borden. Op aangeven van Royston Drenthe opende Lars Veldwijk de score in de 13e minuut. Hij maakte zijn eerste Sparta-treffer op Het Kasteel. Drie minuten later tikte Mohamed Rayhi de bal binnen na een voorzet van Janne Salsela. Sparta en Den Bosch wisten daarna niet meer te scoren. Lekkere overwinning, waarmee Sparta stijgt naar plek 3. Later meer.

29 viewsCategorie: Sport > Voetbal > Eredivisie > Sparta Rotterdam

Sparta heeft smaak te pakken en maakt volgend slachtoffer (Voetbalzone Sparta Rotterdam)
Fraser: `Veel spelers neigen ernaar om schuld ergens anders te leggen` (Soccernews.nl Sparta Rotterdam)