RSS FeedsRonaldo schiet Juve langs Sassuolo (Sport1 Voetbal)

16 september 2018 17:10:18

Ronaldo schiet Juve langs Sassuolo (Sport1 Voetbal)

Cristiano Ronaldo heeft zijn eerste doelpunten in het shirt van Juventus te pakken. Thuis won De Oude Dame met 2-1 van Sassuolo. Daarmee blijft Juve als enige team ongeslagen in de Serie A. BIJNA EIGEN DOELPUNT SASSUOLO De eerste helft kende weinig hoogtepunten. Het meest spectaculaire moment was een inzet van Pol Lirola die bijna zijn eigen doelman passeerde. [%fragment id=6938%] RONALDO MAAKT ZIJN EERSTE DOELPUNTEN Na rust was het dan eindelijk zo ver. Cristiano Ronaldo maakte zijn eerste officiĆ«le treffer in dienst van Juventus. Hij kreeg wel een klein beetje hulp van de de uitploeg ... [%fragment id=6939%] Een kwartier later was het weer raak voor de Portugees. Deze keer verdiende hij wel alle credits voor het doelpunt.  [%fragment id=6940%] ONRUSTIG EINDE In de blessuretijd van de wedstrijd deed de ploeg van Roberto De Zerbi nog iets terug via Khouma Babacar. Voorafgaand aan die goal gaf Douglas Costa een elleboog stoot aan Frederico Di Francesco. In eerste instantie kreeg hij geel, maar even later werd dit toch met rood bestraft door de VAR. [%fragment id=6944%]

44 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Heracles gaat Feyenoord achterna in Heerenveen (Goal.com)
Getergde Ronaldo maakt na 320 minuten einde aan lijdensweg (Voetbalzone)