RSS FeedsPijnlijke nederlaag voor zwak FC Utrecht tegen FC Emmen (FCUpdate.nl FC Emmen)

16 september 2018 16:53:56

Pijnlijke nederlaag voor zwak FC Utrecht tegen FC Emmen (FCUpdate.nl FC Emmen)

FC Utrecht heeft zondagmiddag opnieuw enorm teleurgesteld in het eigen Galgenwaard stadion. Nog zonder nieuwe trainer Dick Advocaat ging FC Utrecht pijnlijk onderuit tegen promovendus FC Emmen. Utrecht kwam in de eerste helft nog wel op voorsprong via Sander van der Streek, maar voor rust moest de thuisploeg verder met tien man na een rode kaart van Urby Emanuelson. In de tweede helft trokken de bezoekers via Luciano Slagveer en Glenn Bijl de wedstrijd naar zich toe: 1-2.

45 viewsCategorie: Sport > Voetbal > Eredivisie > FC Emmen

Advocaat kan aan de bak: Utrecht verliest van Emmen door fenomenale goal (VoetbalPrimeur FC Emmen)
Utrecht lijdt pijnlijke nederlaag: `Dit is wel heel klote op zo`n manier` (VoetbalPrimeur FC Emmen)