RSS FeedsRoma morst wederom dure punten (Sport1 Voetbal)

16 september 2018 14:47:49

Roma morst wederom dure punten (Sport1 Voetbal)

Het is AS Roma opnieuw niet gelukt om in de Serie A te winnen. Na de verloren partij tegen Benevento morsen de Romeinen nu punten tegen hekkensluiter Chievo. Roma stond zelfs nog 2-0 voor, maar speelt uiteindelijk in eigen huis met 2-2 gelijk. Na tien minuten was het al raak: Stephan El Shaarawy tikt een heerlijke voorzet van Alessandro Florenzi binnen voor de 1-0. Na de goal overtuigt Roma alleen nog niet, Chievo komt er vaak netjes door op de helft van Roma en durft te voetballen. [%fragment id= 6927%] WAAR ROMA SCOORDE, DEED CHIEVO DAT NIET Toch is Roma in de eerste helft het enige team dat weet te scoren. In de 30e minuut is Edin Dzeko de verdediging te slim af en zorgt er dan voor dat Bryan Cristante simpel kan intikken: 2-0. [%fragment id= 6928%] ER VALT WAT TE HALEN In de tweede helft komt Chievo er opnieuw gevaarlijk uit, en dat leidt tot gigantische kansen. In de 52e minuut maakt Valter Birsa zelfs de aansluitingstreffer. Hij krult de bal prachtig achter keeper Robin Olsen en zo gaat de ploeg uit Verona op jacht naar de 2-2. [%fragment id= 6931%] COMEBACK En die 2-2 komt er ook! In de slotfase van de wedstrijd schiet Mariusz Stepinski Chievo nog op gelijke hoogte. Opnieuw weet AS Roma niet te winnen, en zo verspeelt de ploeg van Justin Kuivert en Rick Karsdorp wederom dure punten. De Romeinen staan nu op vijf punten uit vier wedstrijden. [%fragment id= 6933%]

31 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Karsdorp en Kluivert kunnen nieuw puntverlies Roma niet voorkomen (Voetbalzone)
Invallers Kluivert en Karsdorp gelijk met AS Roma (Telesport Voetbal)