RSS FeedsAZ en Feyenoord delen de punten in wisselvallige wedstrijd (FCUpdate.nl AZ)

16 september 2018 14:23:06

AZ en Feyenoord delen de punten in wisselvallige wedstrijd (FCUpdate.nl AZ)

AZ en Feyenoord hebben in Alkmaar in een wisselvallig duel gelijkgespeeld. Voor rust was de wedstrijd aantrekkelijk en vielen beide doelpunten. Albert Gudmundsson zette de thuisploeg in de openingsfase op voorsprong. Vijf minuten voor rust zorgde Berghuis voor de gelijkmaker: 1-1. Daar bleef het na een tegenvallende tweede helft bij. Dieptepunt van het duel was het uitvallen van Myron Boadu, die een op het oog ernstige enkelblessure opliep.

35 viewsCategorie: Sport > Voetbal > Eredivisie > AZ

Boeiend gevecht tussen AZ en Feyenoord levert geen winnaar op (Voetbalzone AZ)
Drama voor AZ: Boadu loopt zeer zware blessure op (FCUpdate.nl AZ)