RSS FeedsValencia en Atlético gelijk al op achterstand (Sport1 Voetbal)

20 augustus 2018 22:15:39

Valencia en Atlético gelijk al op achterstand (Sport1 Voetbal)

Valencia en Atlético Madrid moeten na de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen al in de achtervolging op Barcelona en Real Madrid. In Mestalla knokte Valencia zich na rust terug van een 1-0 achterstand. Maar meer dan 1-1 en een punt voor beide teams kwam het niet. ATLÉTICO MET OVERWICHTJE De subtopper begon met de Madrilenen als licht bovenliggende partij. Diego Costa kreeg een vrij schot, maar produceerde een rollertje. De vindingrijkheid kwam van Antoine Griezmann. De Fanse linkspoot speelde Ángel Correa briljant aan en die scoorde: [%fragment id= 6664%] VALENCIA STAAT OP Valencia moest daardoor meer aandringen en zag Rodrigo keihard net over schieten. Pas na rust overvleugelde de thuisploeg de gasten. Het was Rodrigo die wist te scoren. Uit een fraaie pass van Daniel Wass knalde hij nu wel raak:  [%fragment id= 6665%] Er kwamen nog wat kansen over en weer, maar een winnaar leverde het niet op. En doordat Barcelona en Real Madrid wel begonnen met zeges, kijken Valencia en Atlético al tegen een achterstand van twee punten op.

28 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Atlético Madrid morst punten in Valencia (Goal.com)
Atlético Madrid ontsnapt in ´Spaanse topper´ (Telesport Voetbal)