RSS FeedsReal begint competitie met zege op Getafe (Sport1 Voetbal)

20 augustus 2018 04:03:31

Real begint competitie met zege op Getafe (Sport1 Voetbal)

Real Madrid heeft zijn eerste competitiewedstrijd in het tijdperk na Cristiano Ronaldo gewonnen. De `Koninklijke` versloeg in het eigen Bernabéu Getafe met 2-0 en herstelde zich van de verloren finale om de Europese Supercup tegen stadgenoot Atlético. Met Keylor Navas en niet aanwinst Thibaut Courtois in het doel begon de nieuwe trainer Julen Lopetegui aan zijn eerste competitieduel. De coach had ook geen basisplaats voor Casemiro, Raphaël Varane en Luka Modric. Dani Carvajal bracht de thuisploeg al a twintig minuten op voorsprong door een slecht weggewerkte bal in het doel te koppen. In de tweede helft verdubbelde Gareth Bale de marge door de voorzet van Marco Asensio achter Getafe-doelman David Soria te tikken.

42 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Van Hooijdonk pleit voor sjeik in Rotterdam: `Feyenoord is een topclub´ (Voetbalzone)
Valentijn Driessen: De andere kant van de VAR (Telesport Voetbal)