RSS FeedsKluivert geeft assist bij winnende Roma-goal (Sport1 Voetbal)

19 augustus 2018 20:26:05

Kluivert geeft assist bij winnende Roma-goal (Sport1 Voetbal)

Justin Kluivert heeft zijn officiĆ«le debuut voor AS Roma gemaakt. De 19-jarige buitenspeler kwam 20 minuten voor tijd binnen de lijnen bij De Giallorossi en was meteen beslissend. Hij gaf in de 90ste minuut de assist bij de winnende goal. Na een prachtige actie van Kluivert maakte Edin Dzeko de 1-0 op bezoek bij Torino. VAR grijpt in De echte gevaarlijke kansen kwamen pas in de tweede helft. Een minuut na rust blunderde Roma-doelman Robin Olsen bijna. Hij zag de bal tot zijn grote opluchting net over de lat vallen. Vlak daarna scoorde Torino alsnog. Iago Falque schoot raak, maar zag zijn goal na ingrijpen van de VAR afgekeurd worden wegens buitenspel. Toen viel Kluivert in. De afgekeurde goal: [%fragment id=6659%] Kluivert beslissend Er kwam direct veel gevaar van de van Ajax overgekomen aanvaller. Hij gaf een prima assist op Javier Pastore. Die had die voorzet moeten bekronen, maar faalde voor het doel. In de slotminuut deed Dzeko wĆ©l alles goed. Hij schoot schitterend raak na een uitstekende actie en dito voorzet van Kluivert: [%fragment id=6660%]

41 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Kluivert steelt show bij winnend AS Roma (Telesport Voetbal)
`De Jong neemt afscheid van Ajax en vertrekt naar Australië“ (Voetbalzone)