RSS FeedsDebutant Kluivert helpt AS Roma met prachtassist aan overwinning (Voetbalzone AS Roma)

19 augustus 2018 20:12:02

AS Roma is het seizoen in de Serie A met een overwinning begonnen. De hoofdstedelingen leken bij Torino op een doelpuntloos gelijkspel te blijven steken (0-0), maar in de voorlaatste minuut maakte Edin Dzeko na voorbereidend werk van Justin Kluivert de 0-1.

32 viewsCategorie: Sport > Voetbal > Serie A > AS Roma

AS Roma wint in blessuretijd dankzij goal Dzeko, assist van Kluivert (VoetbalPrimeur AS Roma)
Kluivert verzorgt winnende assist bij debuut voor Roma (FCUpdate.nl AS Roma)