RSS FeedsMessi leidt Barça met geniale vrije trap naar zege (Sport1 Voetbal)

19 augustus 2018 00:20:40

Messi leidt Barça met geniale vrije trap naar zege (Sport1 Voetbal)

Barcelona heeft met de nodige moeite de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen gewonnen. In het eigen Camp Nou wist Deportivo Alavés de Catalanen lang op 0-0 te houden. Uiteindelijk won de landskampioen toch met 3-0. Lionel Messi brak de ban met een `slimme` vrije trap. Luis Suárez speelde zijn tweehonderdste wedstrijd in het shirt van FC Barcelona. De Uruguayaan kon zijn jubileumwedstrijd echter niet bekronen met een doelpunt. Hij zag in de eerste helft enkele goede inzetten net naast en over gaan. De Catalanen gingen met 0-0 de rust in. In de tweede helft, met Philippe Coutinho in het veld, vergrootte de thuisploeg de druk op Alavés. Lionel Messi brak in de 64e minuut de ban door een vrije trap onder de muur door te schieten achter doelman Fernando Pacheco. [%fragment id=6647%] De doelman van Alavés stopte in de slotfase nog een inzet van Coutinho. Enkele minuten later verschalkte de Braziliaan de doelman alsnog. Messi maakte in blessuretijd nog de 3-0. [%fragment id=6648%] [%fragment id=6649%]

33 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Genialiteit van Messi leidt zege van Barcelona op eerste speeldag in (Voetbalzone)
WK-winnaar oogst lof: `Hij is een speler voor de absolute top, zonder twijfel´ (Voetbalzone)