RSS FeedsNapoli buigt achterstand om bij Lazio (Sport1 Voetbal)

18 augustus 2018 22:44:19

Napoli buigt achterstand om bij Lazio (Sport1 Voetbal)

Napoli is het seizoen begonnen met een overwinning bij Lazio. In Rome kwam de club uit Napels met 1-0 achter om alsnog met 2-1 te winnen. Bij zijn debuut als trainer van Napoli had Carlo Ancelotti nog geen basisplek ingeruimd voor doelman David Ospina. De onlangs van Arsenal overgenomen Colombiaan is nog niet fit genoeg en zat op de bank. De Griek Orestis Karnezis, gekocht van Udinese, stond onder de lat in Rome. Hij zag hoe Ciro Immobile in de 25e minuut met één kapbeweging drie verdedigers op het verkeerde been zette, en op hem afliep. Met een gekrulde bal liet de topscorer van vorig seizoen (29 doelpunten) Karnezis kansloos: 1-0. Arek Milik leek een kleine twintig minuten de gelijkmaker te maken. Stefan Radu van Lazio lag geblesseerd op de grond na een duel met Kalidou Koulibaly. Op basis van videobeelden werd het doelpunt teruggedraaid. Met een tulband om zijn hoofd moest Radu in blessuretijd van de eerste helft toch de gelijkmaker toestaan. Milik tikte eenvoudig binnen. Een kwartier na rust knalde Lorenzo Insigne de 1-2 binnen. Dat bleek in een gezapige tweede helft ook de eindstand.

42 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Milik draagt bij aan zege Napoli op Lazio (Goal.com)
Knuffels toch welkom in De Kuip (Sport1 Voetbal)