RSS FeedsAjax ontsnapt in Venlo (Sport1 Voetbal)

18 augustus 2018 20:43:15

Ajax ontsnapt in Venlo (Sport1 Voetbal)

Ajax is in de slotfase van de uitwedstrijd tegen VVV-Venlo ontsnapt aan puntenverlies. Dusan Tadic benutte in de 88e minuut een strafschop: 0-1. Tadic mocht van elf meter aanleggen nadat arbiter Kevin Blom van de videoscheidsrechter had vernomen dat Roel Janssen misschien een overtreding had gemaakt op Klaas-Jan Huntelaar. Blom besloot het moment te gaan bekijken op televisie en floot alsnog voor een penalty. In de eerste helft keurde Blom een treffer van VVV af na interventie van de videoscheidsrechter. Hij oordeelde dat doelpuntenmaker Martin Samuelsen voordat hij scoorde toch een overtreding had gemaakt op Nicolás Tagliafico. Vorige week profiteerde VVV nog van de aanwezigheid van een videoscheidsrechter toen een treffer van aanvaller Fran Sol van Willem II werd afgekeurd. Ajax kreeg veel kansen in Venlo maar stuitte tot de benutte strafschop van Tadic steeds op een uitblinkende doelman Lars Unnerstall.

40 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Chelsea verslaat Arsenal met 3-2 (Sport1 Voetbal)
Dief gepakt met schoenen ter waarde van 3300 euro (Metronieuws Voetbal)