RSS FeedsChelsea verslaat Arsenal met 3-2 (Sport1 Voetbal)

18 augustus 2018 20:43:15

Chelsea verslaat Arsenal met 3-2 (Sport1 Voetbal)

Chelsea heeft ook de tweede wedstrijd in de Premier League gewonnen. In een swingende Londense derby werd Arsenal met 3-2 verslagen. Op StamfordBridge maakte de Spanjaard Marcos Alonso tien minuten voor tijd de winnende treffer. Bij rust stond het al 2-2. Pedro zette de thuisploeg al na 8 minuten op voorsprong. Een razendsnel uitgespeelde counter was de defensie van Arsenal te machtig. Alonso was de aangever. De Arsenal-verdediging was kwetsbaar maar ook voorin werden grote kansen om zeep geholpen. Het was knap hoe Pierre-Emerick Aubameyang tot twee keer toe een niet te missen kans toch onbenut liet. De Spaanse spits Alvaro Morata liet aan de andere kant zien hoe het wel moet. Chelsea leek op weg naar een eenvoudige avond maar Arsenal ging vol in de aanval en plots werd de achterstand nog voor rust ongedaan gemaakt. Henrikh Mkhitaryan en Alex Iwobi zorgden binnen vier minuten (37e en 41e minuut) voor balans op het scorebord. Toch was het Chelsea, dat vorige week bij Huddersfield Town met 3-0 won, dat in de tweede helft het beste van het spel had. Met invaller Eden Hazard als aangever was het Alonso die de bevrijdende treffer maakte. Arsenal is na twee zware wedstrijden, het verloor vorige week met 2-0 van Manchester City, nog zonder punten.

29 viewsCategorie: Sport > Voetbal

NAC herstelt zich met zege op De Graafschap (Sport1 Voetbal)