RSS FeedsChelsea wint spektakelstuk tegen rivaal (Sport1 Voetbal)

18 augustus 2018 20:35:36

Chelsea wint spektakelstuk tegen rivaal (Sport1 Voetbal)

Arsenal en Chelsea maakten een heerlijk spektakel van deze Londense Derby. Vooral de wervelende eerste helft met vier goals was een genot. Uiteindelijk was het Chelsea dat in de tweede helft de wedstrijd naar zich toe trok. Het werd 3-2. Chelsea begon sterk aan de wedstrijd. The Blues drongen vanaf minuut één aan en na tien minuten betaalde zich dat uit. Een totaal overhoop liggende Arsenal-verdediging had totaal niks in te brengen tegen een razendsnelle aanval van Chelsea.  [%fragment id= 6636%] Na nog wat kansen voor Chelsea kwam er een gigantische mogelijkheid voor Arsenal. Pierre-Emerick Aubameyang kon volgeltje vrij binnenschieten, maar miste wonderbaarlijk. Gelijk daarna brak Álvaro Morata uit en hij bleef wel koel. De verdediging van The Gunners zeg er weer hopeloos uit. [%fragment id=6637%] Henrikh Mkhitaryan kreeg een vergelijkbare kans met Aubameyang, maar ook de Armeen kreeg een enorme mogelijkheid er niet in. Even later was het wel raak voor Micki, die beheerst raak plaatste. [%fragment id=6638%] Arsenal groeide langzaam in de wedstrijd en begon zelfs te domineren. In een eerste helft met twee gezichten werd het zelfs nog gelijk. Alex Iwobi werkte een prima voorzet binnen en mocht gaan dansen. [%fragment id=6639%] TWEEDE HELFT De tweede helft was helaas minder spectaculair dan de eerste. Het werd leuk toen de Belgische superster Eden Hazard binnen de lijnen kwam. Hij wist de bal panklaar voor Marcos Alonso klaar te leggen en de Spanjaard schoof de bal binnen. [%fragment id= 6643%] Arsenal begint voor het eerst sinds het seizoen 1992/93 met twee verliespartijen aan de Premier League. Chelsea staat na twee wedstrijden op zes punten.

31 viewsCategorie: Sport > Voetbal

NAC maakt tegen De Graafschap einde aan matige thuisreeks sinds 2005 (Voetbalzone)
Tadic schiet Ajax vanaf strafschopstip langs VVV-Venlo (Goal.com)