RSS FeedsChelsea verslaat stadsgenoot Arsenal in heerlijke wedstrijd: 3-2 (VoetbalPrimeur Arsenal)

18 augustus 2018 20:30:26

In een heerlijke wedstrijd heeft Chelsea zaterdag stadsgenoot Arsenal weten te verslaan. The Blues namen in eigen stadion een 2-0 voorsprong, maar nog voor rust trok Arseanl de zaken gelijk. In de tweede helft tekende Marcos Alonso voor de winnende treffer.

30 viewsCategorie: Sport > Voetbal > Premier League > Arsenal

Wat een heerlijke pot: Arsenal in vier minuten van 2-0 achter naar 2-2 (VoetbalPrimeur Arsenal)
Arsenal stalt keeper Ospina komend seizoen bij Napoli (FCUpdate.nl Arsenal)