RSS FeedsJuventus pakt in bizarre slotfase de drie punten (Sport1 Voetbal)

18 augustus 2018 20:04:27

Juventus pakt in bizarre slotfase de drie punten (Sport1 Voetbal)

Juventus is het tijdperk Ronaldo gestart met een overwinning. In heerlijke wedstrijd in Verona won de huidige landskampioen van ItaliĆ« met 3-2 van Chievo. Federico Bernardeschi schoot in de slotfase de winnende treffer binnen. De Oude Dame begon goed aan de eerste wedstrijd van het seizoen. Binnen zes minuten lag de bal al in het mandje. Sami Khedira kreeg de bal voor zijn voeten en schoot de bal tussen de benen van Stefano Sorrentino heen. [%fragment id=6634%] Juventus dicteerde de wedstrijd. De ploeg kreeg mogelijkheden om de voorsprong te verdubbelen, maar faalde. Zo kreeg Ronaldo de kans om te scoren, maar de Portugees schoof de bal naast. Een kleine tien minuten voor rust scoorde Chievo uit het niets de gelijkmaker. Een perfect afgemeten voorzet van Emanuele Giaccherini werd op waarde geschat door Mariusz Stepinski.  [%fragment id=6635%] Giaccherini was een plaag voor zijn oude ploeg. In de tweede helft mocht de 33-jarige Italiaan aanleggen vanaf de penaltystip. De aanvaller kende geen twijfel en schoot onberispelijk binnen. [%fragment id=6640%] Onder leiding van Ronaldo zette Juve aan. De voormalig speler van Real schoot een aantal keer gevaarlijk van afstand. Uiteindelijk kwam de gelijkmaker opnieuw uit een standaardsituatie. Chievo-verdediger Mattia Bani kreeg de bal ongelukkig op zijn hoofd. [%fragment id=6641%] De ontknoping was bizar. Mario Mandzukic kopte de bal op doel, waarna de horloge van de scheidsrechter aangaf dat de bal over de lijn was. Op dat moment lag doelman Sorrentino bewusteloos op de grond. Het doelpunt werd toegekend, maar vervolgens werd de scheidsrechter naar de VAR geroepen. Daaruit bleek dat Ronaldo hands maakte voordat hij tegen Sorrentino aanliep. Het doelpunt werd afgekeurd. Maar een paar minuten later was het wĆ©l raak. Federico Bernardeschi kon zijn grote teen tegen de bal krijgen, waardoor Juventus alsnog met de drie punten ervandoor ging. [%fragment id=6642%]

40 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Goal VVV-Venlo afgekeurd: `Nu zie je dat de topclub weer de voorkeur krijgt“ (Voetbalzone)
Ronaldo debuteert dankzij bizarre slotfase met zege voor Juventus (Voetbalzone)