RSS FeedsMbappé schiet PSG langs Guingamp (Sport1 Voetbal)

18 augustus 2018 19:28:40

Mbappé schiet PSG langs Guingamp (Sport1 Voetbal)

Paris Saint-Germain heeft met de nodige moeite gewonnen bij En Avant de Guingamp. Kylian Mbappé schoot de Franse landskampioen in de slotfase met twee doelpunten naar een zege: 3-1. Nolan Roux had de thuisploeg uit Guingamp na twintig minuten op voorsprong gezet op aangeven van Marcus Coco. Vlak daarvoor had PSG-keeper Gianluigi Buffon een schot met zijn hand op de lat getikt. Guingamp leek zelfs op 2-0 te komen, maar de treffer werd na gebruik van de VAR afgekeurd. PSG kwam in de tweede helft op 1-1 vanaf elf meter. Neymar werd na een hoogstandje neergehaald. De Braziliaan benutte zelf de strafschop. Mbappé die na rust in het veld werd gebracht was alsnog de matchwinner. De spits kreeg de bal op randje buitenspel aangespeeld en schoot beheerst binnen. In blessuretijd zorgde hij zelfs nog voor de 3-1.

30 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Invaller Mbappé helpt PSG aan zege op Guingamp (Goal.com)
Ajax ziet Neres uitvallen (Sport1 Voetbal)