RSS FeedsKane breekt met vloek in heerlijk duel (Sport1 Voetbal)

18 augustus 2018 17:59:54

Kane breekt met vloek in heerlijk duel (Sport1 Voetbal)

Harry Kane heeft eindelijk zijn goal in augustus te pakken. De superspits maakte het derde doelpunt van Tottenham Hotspur in het 3-1 gewonnen duel van Fulham. De Engelsman had voor deze wedstrijd nog nooit een doelpunt gemaakt in augustus. Met deze vloek heeft hij nu gebroken. Tottenham stormde de kleedkamer uit. De ploeg van Mauricio Pochettino domineerde het eerste half uur met goed combinerend voetbal. Grootste kans was voor Lucas Moura, maar de Braziliaan knikte van ruim vijf meter naast. Aan het einde van de eerste helft liet Fulham zien dat zij ook meededen. Ryan Sessegnon kreeg dĂ© mogelijkheid om de uitploeg op voorsprong te zetten, maar hij stuitte op Hugo Lloris. Uiteindelijk viel de goal aan de andere kant. Net voor rust brak Lucas Moura de ban. De vleugelaanvaller krulde de bal op fraaie wijze tegen de touwen. [%fragment id=6630%] HEERLIJK DUEL Fulham kwam na de pauze goed uit de startblokken. Een poging op de paal van Aleksandar Mitrovic was het eerste wapenfeit. Een paar minuten later was het raak. De ServiĂ«r kreeg de bal van Sessegnon en kopte de bal liggend binnen. [%fragment id=6631%] Daarna was het weer aan The Spurs. De nummer drie van de Premier League dwong Fulham achteruit. De promovendus had het lastig om de thuisploeg keer op keer te stoppen. Het was Kieran Trippier die op prachtige wijze een vrije trap binnen schoot.  [%fragment id=6632%] VLOEK VERBROKEN Een kwartier voor tijd brak Kane dan eindelijk met zijn vloek. De 25-jarige spits schoof de bal rustig binnen om zo zijn eerste doelpunt ooit in de maand augustus te maken.  [%fragment id=6633%]

28 viewsCategorie: Sport > Voetbal

Blamage voor Willems en De Guzman (Telesport Voetbal)
`Er staan grote dingen te gebeuren, unieke dingen´ (Voetbalzone)